Boretti er en italiensk producent af kvalitetsgrill

april 22, 2022

Boretti er en italiensk producent af kvalitetsgrill, som har eksisteret siden 1995. Boretti tilbyder et spændende og innovativt sortiment af grill med mange unikke funktioner. Boretti grillene passer perfekt ind i vores store udvalg af kvalitetsbrand, og er et godt alternativ til den perfektionistiske grillentusiast. Borettis hovedkontor og produktion ligger i Italien, men selskabet har også repræsentation i Danmark, Norge, Sverige , Finland, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, England og Irland. De er en af de førende producenter af kvalitetsgrill i Europa. Deres mission er at tilbyde innovative og unikke produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris. Boretti ønsker at gøre grilning til en positiv oplevelse for alle. Virksomheden har en bred vifte af produkter, herunder gasgrill, kulgrill, el grill og accessories. De har også et stort udvalg af reservedele til alle Boretti-produkter. Læs mere om den lækre Boretti grill og se de mange muligheder for at du og din familie kan få den perfekte  grillaften. Prisen er god og noget all kan være med på.

Produceret af et italiensk familieforetagende

Alle Boretti-produkter er designet i Italien og produceret af et italiensk familieforetagende. Den italienske smag, passionen for livet og den ledende rolle, som italiensk design af høj kvalitet spiller hele verden over som kerneværdien i produkterne. italiensk prisvindende design giver en seriøs tone til teksten. Boretti tilbyder et spændende og innovativt sortiment af grill med mange unikke funktioner. Boretti grillene passer perfekt ind i vores store udvalg af kvalitetsbrand, og er et godt alternativ til den perfektionistiske grillentusiast. Deres hovedkontor og produktion ligger i Italien, men selskabet har også repræsentation i Danmark, Norge, Sverige.

Førende producenter af kvalitetsgrill i Europa

De er en af de førende producenter af kvalitetsgrill i Europa. italiensk prisvindende design giver en seriøs tone til teksten. italiensk prisvindende design sætter standarden for kvalitet og giver et eksklusivt look til grillene. Boretti ønsker at gøre grilning til en positiv oplevelse for alle.

Kategorier